Strijker Steenwijk - Administratie kantoor

Belastingadvies Zakelijk

Administratie- en Belastingadviesbureau Strijker verzorgt alle belastingaangiften, van inkomstenbelasting tot vennootschapsbelasting en van omzetbelasting tot loonbelasting. Bovendien stellen we voor ondernemers de jaarstukken op om vervolgens gezamenlijk de resultaten en financiële en fiscale aspecten te bespreken.

Ook voor het indienen van bezwaar- en beroepschriften en voor aangiften van successie of schenking kunt u bij ons terecht. Als gecertificeerd belastingconsulent en lid van het Register Belastingadviseurs vind u bij Strijker ondernemingsadviezen op maat, waarbij onze korte lijnen en rechtstreekse contacten als zeer prettig worden ervaren. Gunstige tariefstelling maakt ons concept compleet.

Administratie- en Belastingadviesbureau Strijker maakt gebruik van de modernste software en elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst, zodat de aangiften snel en efficiënt kunnen worden afgewikkeld. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de aanslag voor u zo gunstig mogelijk uit te laten vallen.

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Van de kleine startende zelfstandige ondernemer zonder personeel tot bedrijven met meer dan 50 personeelsleden. Onze adviezen over fiscaliteiten, ondernemingsrecht en personeelszaken komen te allen tijde maximaal tot zijn recht.

Zoekt u een betrouwbare organisatie die ervoor zorgt dat uw administratie- en belastingzaken uitstekend worden geregeld? Neemt u gerust contact met ons op.

Ook voor ZZP-advies kunt u bij ons terecht!