Strijker Steenwijk - Administratie kantoor

Belastingadvies Particulier

De aangifte inkomstenbelasting is een jaarlijks terugkerend fenomeen, waarbij u niet meer wilt betalen dan noodzakelijk is. De hoogte van toeslagen zoals huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag worden door de aangifte bepaald. Ook van belang kunnen zijn de rentespaarregelingen, aftrekposten, hypotheekrente, overwaarde van uw woning, etc. .

Reden te meer om de aangifte juist, gedetailleerd en volledig in te vullen, zodat u zo min mogelijk belasting betaalt of zoveel mogelijk geld terug ontvangt.

Administratie- en Belastingadviesbureau Strijker maakt gebruik van de modernste software en elektronische gegevensuitwisseling met de Belastingdienst, zodat de aangiften snel en efficiënt kunnen worden afgewikkeld. Het spreekt voor zich dat we er alles aan doen om de aanslag voor u zo gunstig mogelijk uit te laten vallen.

U ontvangt van ons een schriftelijk rapport met daarin de berekening van uw inkomen en de terug te ontvangen of te betalen inkomstenbelasting.

Zoekt u een betrouwbare organisatie die ervoor zorgt dat uw administratie- en belastingzaken uitstekend worden geregeld? Neemt u gerust contact met ons op. Ook voor ZZP-Advies kunt u bij ons terecht!