• Home
  • Aangifte Inkomstenbelasting Tijdens Corona

Aangifte Inkomstenbelasting Tijdens Corona

 

De aangiften inkomstenbelasting 2020 kunnen binnenkort weer worden ingevuld. Dit jaar zal het anders gaan dan voorgaande jaren i.v.m. Covid 19.
Om u gedurende de periode dat de Covid 19 beperkingen van toepassing zijn, zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen wij u op de hoogte brengen van onze aangepaste mogelijkheden.

Voor uw eigen en onze veiligheid is ons kantoor enkel op afspraak geopend. En om zoveel mogelijk contacten te beperken vragen wij u om uw administratie in onze speciale brievenbus voor de deur te doen. Deze is ook geschikt voor grotere mappen en voorzien van beveiliging. De brievenbus zal geregeld geleegd en gedesinfecteerd worden.

Mocht uw voorkeur toch uitgaan naar contact met een van onze medewerkers is dit telefonisch of via videobellen mogelijk. Een afspraak (max. 1 persoon) op kantoor is beperkt mogelijk op maandag t/m zaterdag om 10:00, 14:00 of 16:00 uur.

Heeft u geen tijd voor een (bel)afspraak of het aanleveren van de gegevens, stuur ons de aangiftebrief voor uitstel van de aangifte, waarna u de gegevens tot uiterlijk
1 mei 2022 kunt verstrekken.
Wanneer de aangifte vóór 1 mei 2021 is ingediend, zal de Belastingdienst deze voor
1 juli 2021 proberen te verwerken. Voor het invullen van de aangifte verzoeken wij u uw gegevens tijdig aan te leveren.

Uiteraard kunt u ons via e-mail bereiken op info@strijkersteenwijk.nl of bellen naar 0521-512336